Lärande frukost – Att skapa världens smartaste tandklinik

Region Västerbotten arrangerar varje termin populärvetenskapliga föredrag om forskning och utveckling. Fem fredagar under vårterminen arrangeras frukostfika med populärvetenskapliga föredrag inom medicinsk forskning och innovation. Föredragen hålls på Ordenshuset, Skolgatan 48 i Umeå. Föredragen börjar kl. 8.15 och håller på i cirka 20 minuter. Efteråt finns tid för frågor.

Fredagen den 22 februari är vår projektägare Eva Mårell-Olsson först ut I raden av presentatörer med att presentera innovationskliniken Idun. Hon kommer bland annat att prata om arbetet med att skapa världens smartaste tandklinik och om framgångsfaktorer i processen att digitalisera verksamheter. Hon kommer också att ge exempel på hur arbetet med innovationskliniken organiseras och vad som praktiskt testas och genomförs just nu. Välkommen!

Länk till vårens program >>

fem × fem =